• engsl-SI
  • Iskalec

Novice

Predstavitev izsledkov Raziskave energetske učinkovitosti Slovenije za javni in storitveni sektor

Borzen v sklopu svoje blagovne znamke Trajnostna energija že vrsto let izvaja različne programe na področju informiranja in ozaveščanja o učinkoviti rabi energije in obnovljivih virih energije. V lanskem letu smo kot glavni sofinancer pomagali pri izvedbi Raziskave energetske učinkovitosti Slovenije za javni in storitveni sektor, ki je bila izvedena v letu 2020. Izsledki raziskave bodo javnosti prvič predstavljeni 26. februarja 2021 na spletnem dogodku, kjer bo zbrane nagovoril tudi direktor družbe Borzen, g. Martin Bratanič. Vabljeni k prijavi.

Neodvisno raziskava se je tokrat izvajala v javnih ustanovah in podjetjih z namenom pridobivanja informacij s področja rabe energije, njihovih navad in pripravljenosti za uvajanje ukrepov za povečanje energetske učinkovitosti. Zainteresirane predstavnike državne uprave in drugih subjektih javne uprave vabimo, da si zagotovite celotno raziskavo – pišite na info@trajnostnaenergija.si oziroma se na www.trajnostnaenergija.si ogledate povzetke, ki bodo na voljo v kratkem.

V preteklih letih so bile izvedene podobne periodične raziskave za slovenska gospodinjstva. Rezultate raziskav in ključne poudarke si lahko pogledate na portalu Trajnostna energija.

Post a Comment