• engsl-SI
  • Iskalec

Novice

Elektronsko pošiljanje računov centru za podpore

  • 22.4.2020 14:38:24

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se odločili račune za podpore pošiljati po e-pošti. Obenem vas vljudno prosimo, da zaradi ustrezne obdelave prejetih računov uporabite priloženi obrazec računa v pdf obliki, ki ga izpolnite in ga brez ostalih prilog posredujete na elektronski naslov racuni@borzen.si

Računov poslanih po elektronski pošti, vam ni potrebno pošiljati še po navadi pošti, saj se dokumenti v tem primeru podvajajo.   POMEMBNO: Račun naj ne bo v formatu  fotografije jpg, word ali excel dokument.   V kolikor bi želeli račune oddajati iz Spletnega portala centra za podpore, vam v nadaljevanju pošiljamo še kratko navodilo za registracijo, za pomoč pa nas lahko pokličite na 01 620 76 55(2):

  1. Do portala dostopate preko povezave https://portalcp.borzen.si/.
  2. V kolikor še niste registrirani, to storite na popolnoma preprost način:
  • vpis matične številke (upravičenega subjekta) ter številke odločbe o dodelitvi podpore, ki jo je izdala AGEN-RS (v 1. členu Pogodbe o zagotavljanju podpore)
  • določite uporabniško ime in geslo,
  • prejmete potrditev registracije s strani Centra za podpore in že lahko uporabljate Spletni portal.

Za izdajanje računov uporabljate vnosno masko v portalu v katero vnesete podatke kot so zaporedna številka računa, predhodno določena iz vašega računovodskega sistema, datum izdaje računa in proizvedene količine. V trenutku ko izpolnite zahtevana polja in oddate račun, center za podpore prejme ustvarjen dokument, ki ga vi ravno tako prejmete na e-naslov, ki ste ga navedli v postopku registracije. S tem je postopek oddaje računa zaključen in vam ni potrebno pošiljati po navadni pošti ali e-pošti. **Oglejte si video o Spletnem portalu, kjer boste izvedeli vse o njegovi uporabnosti.  


Ostanite zdravi.
#ostanitedoma
 

Post a Comment