• engsl-SI
  • Iskalec

Novice

Uspešno zaključena serija spletnih seminarjev s področja upravljanja z energijo v javnem sektorju

V torek, 29. novembra, se je uspešno zaključila serija spletnih seminarjev s področja upravljanja z energijo v javnem sektorju, ki smo jih organizirali na Borzenu. Blizu 200 udeležencev se je podrobneje seznanilo z energetskimi pregledi, optimizacijo delovanja obnovljivih virov energije in učinkovite rabe energije, spoznali so napredne tehnike sistemov upravljanja z energijo v javnem sektorju kot tudi več o energetski učinkovitosti.

Zadnji iz serije seminarjev z naslovom Energetska učinkovitost in OVE v javnem sektorju se je osredotočil na tehnični stavbni sistem in zahteve energetske učinkovitosti stavb. Predstavljeni so bili potenciali izboljšanja energetske učinkovitosti ter energetske sanacije. Udeleženci so se seznanili z obnovljivimi viri v javnem sektorju - od minimalnih zahtev na stavbah do potencialov obnovljivih virov energije in postopkov umeščanja v prostor ter postavitve sistema obnovljivih virov energije.

Če ste zamudili katerega od seminarjev, si lahko na portalu Trajnostna energija ogledate vse prezentacije, podrobnejše gradivo upravljanja z energijo v javnem sektorju in posnetke vseh seminarjev.

Post a Comment